Eksisteret siden 1992​

689

Servicerer alle mærker & modeller​

fixed

Specialister i dæk og bilservice​

pneumatic

Klargøring til bilsyn hos Herning Dæk og Udstødning

​​
​Hos Herning Dæk og Udstødning formidler vi gerne hele processen forud for bilsyn for vores kunder. Du kommer blot forbi vores autoværkstedet, når det er tid til syn, og så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi gennemgår bilen og gør den klar.

Få et gratis synstjek i Herning


​Vi starter altid med et gratis synstjek, og hvis vi finder, at din bil har fejl eller mangler, som skal udbedres for, at den kan blive godkendt ved et syn, står vi gerne for denne klargøring. Herefter kan du trygt sende din bil til bilsyn, og også denne del af processen står vi gerne for at formidle. På denne måde bliver det så let som muligt for dig. Vi sørger for, at din bil kan blive godkendt ved første forsøg, så du kan komme hurtigt videre og først skal tænke på bilsyn igen om to år.

Hvor lang tid klargøringen tager, og hvad det kommer til at koste, kommer i høj grad an på, hvad og hvor meget, der skal fikses forud for bilsynet. Men kom forbi værkstedet, så vi kan kigge på bilen, og give et forventet bud på både pris og varighed.

Gode råd inden du kører til bilsyn


​Inden du kører til bilsyn, er der også et par ting, du selv kan gøre, for at forhøje chancen for, at du kommer godt og sikkert igennem bilsynet første gang, herunder:

  • ​Tjek at alle lygter virker, som de skal
  • Tjek advarselslamper og kontrollamper i instrumentbrættet
  • Tjek for stenslag og revner
  • Tjek at dækkene er i orden og har minimum 1,6 mm slidbane
  • Tjek nummerpladerne

Kontakt os og få gjort din bil klar til bilsyn


​Vores værksted ligger i Herning, og vi står til rådighed, når du har brug for professionel hjælp til din bil i de omkringliggende byer. Hvis du vil bestille en tid til et gratis synstjek og en efterfølgende klargøring, kan du ringe til os på tlf.: +45 97 21 65 66 eller sende en mail på hduherning@hotmail.com. Alternativt kan du kontakte os via vores kontaktformular. 

Følg os på Facebook​

Hvis du kan lide rigtig gode tilbud og konkurrencer med fede præmier, så følg Herning Dæk & Udstødning ApS på Facebook.​

★★★★★

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på Google

​Find os

Herning Dæk og Udstødning ApS

Teglvænget 69
7400 Herning

Kontakt os

​Telefon: 97 21 65 66 

E-mail: hduherning@hotmail.com

Åbningstider​

​Mandag - torsdag

​07:00 - 17:00

Fredag

​07:00 - 15:00