Olie­skift

Vigtigheden af en velsmurt bil

Din bils hjerte er motoren og for at den kan køre optimalt skal den være velsmurt. Derfor er det vigtigt, at du hyppigt tjekker om din bil mangler olie. I din instruktionsbogs forskrifter finder du information om, hvor tit du skal tjekke olien og hvilken specifikationerne på din olie. Det er ofte ved hver 1.000 km., at du skal tjekke oliestanden. Hvis din motor belastes ekstra, så skal oliestanden tjekkes oftere – f.eks. hvis du kører Sydpå.

Godt for nu, og for fremtiden

Derudover er det også vigtigt at få skiftet olien i motoren en gang imellem, så motoren er velfungerende og kører med bedste ydeevne. Olieskift forlænger også bilmotorens levetid.
En gammel olie vil slide på motorens dele og vil have en negativ påvirkning på din bils køreevne. Det er meget vigtigt, at den gamle motorolie bliver udskiftet. Din bils alder afgøre, hvor ofte motorolien skal skiftes.

Hos os din lokale First Stop forhandler Herning er det muligt at få skiftet olien på din bil efter oliens specifikationer og egenskaber – dette skaber de bedste forhold for din motor og din bil.

Vi forhandler alle de førende dækmærker

Øvrige services

Hos Herning Dæk & Udstødning har du altid fagfolk i ryggen.
Vi kan hjælpe med alt til bilen – ud over Dæk, Fælge & Autoservice, kan vi også hjælpe med

Olieskift

Forlæng levetiden på din motor og øg ydeevnen med et olieskift. Det søger også for din motor holder længere og giver bedre køreegenskaber. 

Autoreparationer

Uanset hvilke bilmærke og model din bil er, så tilbyder vi service og reparation af den. Hos os er kunderservice og kvalitetsarbejde i højsædet.

Bremseservice

Det er vigtigt at få efterset dine bremser jævnligt. En god fingerregel er, at få kigget dem igennem en gang årligt eller efter ca. 20.000 km. Lad os hjælpe 

A/C service

Din A/C kræver også service. med et effektivt A/C mindsker du tiden med duggede ruder og du får en bedre køleevne

4-hjuls udmåling

Undgå unødvendig slid på dine dæk med en 4-hjuls udmåling. På den måde er du sikret at dine dæk bliver slidt jævnt og lige hurtigt.

Dækopbevaring

Vil du gerne slippe for den besværlige fragt frem og tilbage når du skal have skiftet til sommer- eller vinterdæk? Tjek dem ind på vores dækhotel