Aircon service

Godt for både dig og bilen

Et Aircon- og klimaanlæg service vil både forlænge dets levetid, men det giver dig også et godt indeklima i bilen. Det er ligeså vigtigt som resten af vedligeholdelsen af din bil. Årsagen til dette, er at dit airconditionanlæg vil tabe sit kølemiddel med tiden. Derfor vil du opleve en nedsat køleevne eller risiko for, at køleevnen helt forsvinder. Hvis kølevæsken ikke bliver skiftet regelmæssigt vil der ophobe sig bakterier i væsken som kan ende inde i selve bilen. Dette skaber et dårligt indeklima med bakterier og dårlig luft.

Hvor ofte skal jeg gøre det?

Vi anbefaler et Aircon service minimum hvert andet år. Dette er din garanti for et sundt og velfungerende airconditionanlæg. Hvis ikke der bliver foretaget et hyppigt A/C service er der risiko for at hele anlægget skal udskiftes, hvilket kan resultere i en dyrere omgang. Derfor er et A/C service en god investering for både dig og din bil. 
Derfor er et A/C service en god investering for både dig og din bil. Hos First Stop Herning tilbyder vi et fuldt tjek og udbedring af dit airconanlæg.

Dette indebærer:

  • Kølemidlet bliver udskiftet
  • Kompressorolie bliver udskiftet
  • Ranlægget bliver kontrolleret
  • Anlægget undersøges for utætheder 

Vores fagfolk benytter det nyeste udstyr til test og udbedring af dit A/C– og klimaanlæg – derfor kan du trygt overlade servicen hos os. 

Øvrige services

Hos First Stop Herning har du altid fagfolk i ryggen.
Vi kan hjælpe med alt til bilen – ud over Dæk, Fælge & Autoservice, kan vi også hjælpe med

Olieskift

Forlæng levetiden på din motor og øg ydeevnen med et olieskift. Det søger også for din motor holder længere og giver bedre køreegenskaber. 

Autoreparationer

Uanset hvilke bilmærke og model din bil er, så tilbyder vi service og reparation af den. Hos os er kunderservice og kvalitetsarbejde i højsædet.

Bremseservice

Det er vigtigt at få efterset dine bremser jævnligt. En god fingerregel er, at få kigget dem igennem en gang årligt eller efter ca. 20.000 km. Lad os hjælpe 

A/C service

Din A/C kræver også service. med et effektivt A/C mindsker du tiden med duggede ruder og du får en bedre køleevne

4-hjuls udmåling

Undgå unødvendig slid på dine dæk med en 4-hjuls udmåling. På den måde er du sikret at dine dæk bliver slidt jævnt og lige hurtigt.

Dækopbevaring

Vil du gerne slippe for den besværlige fragt frem og tilbage når du skal have skiftet til sommer- eller vinterdæk? Tjek dem ind på vores dækhotel 

Vi forhandler alle de førende dækmærker