Klargøring til bilsyn

Klargøring til bilsyn hos First Stop Herning

​Hos First Stop Herning formidler vi gerne hele processen forud for bilsyn for vores kunder. Du kommer blot forbi vores autoværkstedet, når det er tid til syn, og så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi gennemgår bilen og gør den klar.

Få et gratis synstjek i Herning

​Vi starter altid med et gratis synstjek, og hvis vi finder, at din bil har fejl eller mangler, som skal udbedres for, at den kan blive godkendt ved et bilsyn, står vi gerne for denne klargøring. Herefter kan du trygt sende din bil til bilsyn, og også denne del af processen står vi gerne for at formidle. På denne måde bliver det så let som muligt for dig. Vi sørger for, at din bil kan blive godkendt ved første forsøg, så du kan komme hurtigt videre og først skal tænke på bilsyn igen om to år.

Hvor lang tid klargøringen tager, og hvad det kommer til at koste, kommer i høj grad an på, hvad og hvor meget, der skal fikses forud for bilsynet. Men kom forbi værkstedet, så vi kan kigge på bilen, og give et forventet bud på både pris og varighed.

Gode råd inden du kører til bilsyn

​Inden du kører til bilsyn, er der også et par ting, du selv kan gøre, for at forhøje chancen for, at du kommer godt og sikkert igennem bilsynet første gang, herunder:

  • ​Tjek at alle lygter virker, som de skal
  • Tjek advarselslamper og kontrollamper i instrumentbrættet
  • Tjek for stenslag og revner
  • Tjek at dækkene er i orden og har minimum 1,6 mm slidbane
  • Tjek nummerpladerne

Kontakt os og få gjort din bil klar til bilsyn

​Vores værksted ligger i Herning, og vi står til rådighed, når du har brug for professionel hjælp til din bil i de omkringliggende byer. Hvis du vil bestille en tid til et gratis synstjek og en efterfølgende klargøring, kan du ringe til os på tlf.: +45 97 21 65 66 eller sende en mail på [email protected]. Alternativt kan du kontakte os via vores kontaktformular.

Vi forhandler alle de førende dækmærker

Øvrige services

Hos First Stop Herning har du altid fagfolk i ryggen.
Vi kan hjælpe med alt til bilen – ud over Dæk, Fælge & Autoservice, kan vi også hjælpe med

Olieskift

Forlæng levetiden på din motor og øg ydeevnen med et olieskift. Det søger også for din motor holder længere og giver bedre køreegenskaber. 

Autoreparationer

Uanset hvilke bilmærke og model din bil er, så tilbyder vi service og reparation af den. Hos os er kunderservice og kvalitetsarbejde i højsædet.

Bremseservice

Det er vigtigt at få efterset dine bremser jævnligt. En god fingerregel er, at få kigget dem igennem en gang årligt eller efter ca. 20.000 km. Lad os hjælpe 

A/C service

Din A/C kræver også service. med et effektivt A/C mindsker du tiden med duggede ruder og du får en bedre køleevne

4-hjuls udmåling

Undgå unødvendig slid på dine dæk med en 4-hjuls udmåling. På den måde er du sikret at dine dæk bliver slidt jævnt og lige hurtigt.

Dækopbevaring

Vil du gerne slippe for den besværlige fragt frem og tilbage når du skal have skiftet til sommer- eller vinterdæk? Tjek dem ind på vores dækhotel