Stål- og alufælge

 

Fælge – enhver bils bedste ven

Ligesom et outfit kan blive løftet til nye højder med de rette accessories, kan fælge transformere udseendet på din bil. Valget af fælge spiller en afgørende rolle, når det kommer til at personliggøre din bils udseende og forbedre dens køreegenskaber. Omvendt kan et forkert valg af fælge forringe både bilens æstetik og funktion. Dine lokale dækeksperter står klar til at assistere dig i jagten på det perfekte sæt fælge, der vil forvandle din køreoplevelse og give din bil et skarpt, skræddersyet look.

 

Nye fælge? En verden af muligheder!

Er du på udkig efter nye fælge, men mangler inspiration? Vores værksted er et godt sted at starte. Vi tilbyder et bredt udvalg af fælge fra anerkendte producenter såsom Autec og OZ Italian Company, sikrende at du finder noget, der ikke blot passer til din bils specifikationer, men også til din personlige stil. Uanset om du foretrækker et sporty look eller en mere klassisk stil, har vi fælge, der realiserer dine fælge drømme.

 

Prøv online 3D-Konfigurator

For at gøre din beslutningsproces endnu lettere, tilbyder vi også en innovativ online 3D-konfigurator. Besøg www.alcar.dk eller www.rallycenteret.dk for at udforske forskellige fælge i et virtuelt miljø, hvor du kan se, hvordan de vil se ud på netop din bil. Vores 3D-konfigurator er et fantastisk værktøj, der hjælper dig med at træffe det rette valg uden at forlade dit hjem.

 

Hvorfor vælge fælge hos os?

Ekspertise: Vores erfarne mekanikere har dybdegående kendskab til forskellige bilmærker og modeller og kan rådgive dig om de bedste fælge til din specifikke biltype.

Kvalitetsvalg: Vi samarbejder kun med førende producenter for at sikre, at alle de fælge vi tilbyder, er af højeste kvalitet og holdbarhed.

Personlig Service: Vi forstår, at valg af fælge er en personlig beslutning. Derfor tager vi os tid til at forstå dine behov og præferencer, så vi kan guide dig til det bedste valg for dig og din bil.

 

Besøg dit lokale autoværksted

Hvis du ønsker at se vores udvalg af fælge personligt, eller har brug for professionel rådgivning, er du altid velkommen til at besøge vores autoværksted. Vores venlige og kompetente team er klar til at assistere dig med at vælge de perfekte fælge, der vil forbedre både din bils udseende og ydeevne. Tøv ikke med at kontakte os for mere information eller for at aftale et besøg.

Vælg dit lokale autoværksted for professionel service og rådgivning, når det kommer til at vælge og montere de ideelle fælge til din bil.

Teglvænget 69, Herning

Hvad skulle det være? Vi har dem alle

Øvrige services

Hos First Stop Herning har du altid fagfolk i ryggen.
Vi kan hjælpe med alt til bilen – ud over Dæk, Fælge & Autoservice, kan vi også hjælpe med

Olieskift

Forlæng levetiden på din motor og øg ydeevnen med et olieskift. Det søger også for din motor holder længere og giver bedre køreegenskaber. 

Autoreparationer

Uanset hvilke bilmærke og model din bil er, så tilbyder vi service og reparation af den. Hos os er kunderservice og kvalitetsarbejde i højsædet.

Bremseservice

Det er vigtigt at få efterset dine bremser jævnligt. En god fingerregel er, at få kigget dem igennem en gang årligt eller efter ca. 20.000 km. Lad os hjælpe 

A/C service

Din A/C kræver også service. med et effektivt A/C mindsker du tiden med duggede ruder og du får en bedre køleevne

4-hjuls udmåling

Undgå unødvendig slid på dine dæk med en 4-hjuls udmåling. På den måde er du sikret at dine dæk bliver slidt jævnt og lige hurtigt.

Dækopbevaring

Vil du gerne slippe for den besværlige fragt frem og tilbage når du skal have skiftet til sommer- eller vinterdæk? Tjek dem ind på vores dækhotel 

Vi forhandler alle de førende dækmærker