SOMMERDÆK

Kør sommeren rundt med fornuft!

At have det rette sæt dæk på din bil er lige så afgørende som at vælge det rette fodtøj til sæsonen. Du ville næppe tage vinterstøvler på til en dag på stranden under den brændende sommersol. På samme måde kræver din bil det korrekte sæt dæk for at yde optimalt og sikkert i sommervarmen.

Mange bilister overvejer helårsdæk som en nem løsning, men intet slår dedikerede sommerdæk, når det kommer til kørsel i sommermånederne. Vinterdæk er designet til kolde temperaturer og tilbyder ikke samme ydeevne eller sikkerhed, når termometeret stiger. Sommerdæk, derimod, er fremstillet med en særlig gummiblanding, der sikrer optimalt vejgreb og håndtering i varme vejrforhold, hvilket er afgørende for både din komfort og sikkerhed.

Vores prioritet er dit køretøjs sikkerhed, så du og dine medpassagerer kan komme sikkert fra A til B. Ved at skifte til sommerdæk investerer du ikke kun i forbedret præstation og køreglæde men også i din sikkerhed. Sommerdæk minimerer bremselængden i varme vejrforhold og sikrer bedre håndtering af dit køretøj, hvilket er afgørende for at undgå ulykker. Desuden sikrer sommerdæk mindre slid og dermed lavere omkostninger over tid, sammenlignet med at køre på vinterdæk i sommerperioden.

Har dit køretøj brug for mere end blot dækskifte til sommeren? Vi tager med glæde hånd om at gøre din bil sommerklar med alt fra olieskift og bremseservice til sommerens must-have: en velfungerende aircon og kølervæske, således du kan nyde sommerens køreture uden bekymringer.  

Vores professionelle mekanikkere er her for personligt at assistere dig i valget af de ideelle sommerdæk, der komplementerer både din bil og din kørestil.

 

Kontakt os for din næste dækservice  

Når sommeren gør sit indtog, og vejen opvarmes, ved du nu, at det er afgørende at skifte til sommerdæk for at sikre din kørsels ydeevne og din sikkerhed. Dækskifte bør være en simpel proces, og derfor står vi, dit lokale autoværksted, klar til at gøre dækskiftet til en problemfri oplevelse. Med en bred vifte af  professionelle services, såsom aircon service, dækhotel og et bredt udvalg af fælge, sikrer vi, at dit køretøj er klart til sommeren.

Vores eksperter hjælper dig personligt med at finde de perfekte sommerdæk, der matcher både din bil og din kørestil, fra topmærker som Michelin, Firestone, Pirelli og Bridgestone.
Er du klar til at skifte til sommerdæk, eller har du brug for assistance til andre services? Kontakt os hos First Stop Herning for rådgivning og service.

 – Vi er dit pålidelige autoværksted, der sikrer, at dit køretøj er klar til sommerens køreeventyr.

Vi forhandler alle de førende dækmærker

Øvrige services

Hos First Stop Herning har du altid fagfolk i ryggen.
Vi kan hjælpe med alt til bilen – ud over Dæk, Fælge & Autoservice, kan vi også hjælpe med

Olieskift

Forlæng levetiden på din motor og øg ydeevnen med et olieskift. Det søger også for din motor holder længere og giver bedre køreegenskaber. 

Autoreparationer

Uanset hvilke bilmærke og model din bil er, så tilbyder vi service og reparation af den. Hos os er kunderservice og kvalitetsarbejde i højsædet.

Bremseservice

Det er vigtigt at få efterset dine bremser jævnligt. En god fingerregel er, at få kigget dem igennem en gang årligt eller efter ca. 20.000 km. Lad os hjælpe 

A/C service

Din A/C kræver også service. med et effektivt A/C mindsker du tiden med duggede ruder og du får en bedre køleevne

4-hjuls udmåling

Undgå unødvendig slid på dine dæk med en 4-hjuls udmåling. På den måde er du sikret at dine dæk bliver slidt jævnt og lige hurtigt.

Dækopbevaring

Vil du gerne slippe for den besværlige fragt frem og tilbage når du skal have skiftet til sommer- eller vinterdæk? Tjek dem ind på vores dækhotel