HELE HERNINGS DÆKCENTER

Service af dæk på dækcenter i Herning

Dit dækcenter i Herning
Hos First Stop Herning tilbyder vi professionel service af dæk for almindelige personbiler og mindre varevogne på vores autoværksted. Vores dækservice udføres af dygtige mekanikere på vores dæk center i Herning, som har stor erfaring på området og ved, hvad de laver. Vi er lokalt anerkendt for vores brede viden og kompetencer, når det kommer til netop dæk, og vi har mange stamkunder fra Herning, Vildbjerg og omegn.

Vi hjælper dig med:

  • Afbalancering
  • Lapning af dæk
  • Montering af dæk
  • Salg

Gennem vores samarbejdspartner, First Stop, forhandler vi dæk fra kendte mærker som Birdgestone, Michelin, Firestone og Pirelli, som notorisk er blandt de bedste og mest anerkendte mærker inden for dæk.​

Husk at vi også har et dækhotel i Herning.

Mange års erfaring med service af dæk

Siden 1992 har vi hjulpet kunder i Herning, Vildbjerg og omegn med professionel dækservice uanset mærke, model og årgang på deres bil. Vores faglærte og dygtige mekanikere står klar til at hjælpe dig med lige præcis den dækservice du har behov for, om det er udskiftning til nye sommer eller vinterdæk eller lapning af et hul.

 

Vi forhandler alle de førende dækmærker

Øvrige services

Hos First Stop Herning har du altid fagfolk i ryggen.
Vi kan hjælpe med alt til bilen – ud over Dæk, Fælge & Autoservice, kan vi også hjælpe med

Olieskift

Forlæng levetiden på din motor og øg ydeevnen med et olieskift. Det søger også for din motor holder længere og giver bedre køreegenskaber. 

Autoreparationer

Uanset hvilke bilmærke og model din bil er, så tilbyder vi service og reparation af den. Hos os er kunderservice og kvalitetsarbejde i højsædet.

Bremseservice

Det er vigtigt at få efterset dine bremser jævnligt. En god fingerregel er, at få kigget dem igennem en gang årligt eller efter ca. 20.000 km. Lad os hjælpe 

A/C service

Din A/C kræver også service. med et effektivt A/C mindsker du tiden med duggede ruder og du får en bedre køleevne

4-hjuls udmåling

Undgå unødvendig slid på dine dæk med en 4-hjuls udmåling. På den måde er du sikret at dine dæk bliver slidt jævnt og lige hurtigt.

Dækopbevaring

Vil du gerne slippe for den besværlige fragt frem og tilbage når du skal have skiftet til sommer- eller vinterdæk? Tjek dem ind på vores dækhotel