First Stop Herning dæk & udstødning

Din lokale dæk- & autoservice specialist

Hvem er Herning Dæk & Udstødning?

Herning Dæk og Udstødning er et traditionelt autoværksted med start i 1992, som udfører både store og små reparationer på alle mærker, modeller og årgange. Vi specialiserer os særligt i dæk, hvor vi tilbyder flere forskellige services i vores dækcenter, hvor vi også har et dækhotel.

 

Med os har du altid fagfolk i ryggen

Vores faglærte medarbejdere udfører alle former for reparationer, og vi tror på, at det er nødvendigt med faglærte kompetencer for at kunne yde den bedste service.​

Herning Dæk og Udstødning ejes af Henrik Højgård, der startede, som værkstedsleder hos HDU i 1992. Henrik blev kompagnon i 1996, hvor der også blev bygget til, og overtog forretningen pr. 1. januar 2012.

 

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at vide mere om os, og hvad vi kan tilbyde, så kontakt os i dag, eller udfyld formularen med din henvendelse. Ring til os på telefon 97 21 65 66 eller send os en mail på [email protected].

 

Øvrige services

Hos Herning Dæk & Udstødning har du altid fagfolk i ryggen.
Vi kan hjælpe med alt til bilen – ud over Dæk, Fælge & Autoservice, kan vi også hjælpe med

Olieskift

Forlæng levetiden på din motor og øg ydeevnen med et olieskift. Det søger også for din motor holder længere og giver bedre køreegenskaber. 

Autoreparationer

Uanset hvilke bilmærke og model din bil er, så tilbyder vi service og reparation af den. Hos os er kunderservice og kvalitetsarbejde i højsædet.

Bremseservice

Det er vigtigt at få efterset dine bremser jævnligt. En god fingerregel er, at få kigget dem igennem en gang årligt eller efter ca. 20.000 km. Lad os hjælpe 

A/C service

Din A/C kræver også service. med et effektivt A/C mindsker du tiden med duggede ruder og du får en bedre køleevne

4-hjuls udmåling

Undgå unødvendig slid på dine dæk med en 4-hjuls udmåling. På den måde er du sikret at dine dæk bliver slidt jævnt og lige hurtigt.

Dækopbevaring

Vil du gerne slippe for den besværlige fragt frem og tilbage når du skal have skiftet til sommer- eller vinterdæk? Tjek dem ind på vores dækhotel 

Vi forhandler alle de førende dækmærker