Eksisteret siden 1992​

689

Servicerer alle mærker & modeller​

fixed

Specialister i dæk og bilservice​

pneumatic

​Hvem er Herning Dæk & Udstødning ApS?

​Herning Dæk og Udstødning er et traditionelt autoværksted med start i 1992, som udfører både store og små reparationer på alle mærker, modeller og årgange. Vi specialiserer os særligt i dæk, hvor vi tilbyder flere forskellige services i vores dækcenter, hvor vi også har et dækhotel.

Vores faglærte medarbejdere udfører alle former for reparationer, og vi tror på, at det er nødvendigt med faglærte kompetencer for at kunne yde den bedste service. 

Herning Dæk og Udstødning ejes af Henrik Højgård, der startede, som værkstedsleder hos HDU i 1992. Henrik blev kompagnon i 1996, hvor der også blev bygget til, og overtog forretningen pr. 1. januar 2012. 

Hvis du ønsker at vide mere om os, og hvad vi kan tilbyde, så kontakt os i dag, eller udfyld formularen med din henvendelse. Ring til os på telefon 97 21 65 66 eller send os en mail på hduherning@hotmail.com.

Interesseret i et uforpligtende tilbud på din bilservice?

Vores dygtige mekanikere står altid klar til at hjælpe dig. Udfyld​ formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et GRATIS tilbud til dig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Hvis du kan lide rigtig gode tilbud og konkurrencer med fede præmier, så følg Herning Dæk & Udstødning ApS på Facebook.​

★★★★★

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på Google

​Find os

Herning Dæk og Udstødning ApS

Teglvænget 69
7400 Herning

Kontakt os

​Telefon: 97 21 65 66 

E-mail: hduherning@hotmail.com

Åbningstider​

​Mandag - torsdag

​07:00 - 17:00

Fredag

​07:00 - 15:00