Eksisteret siden 1992

Servicere alle mærker & modeller ✓​

Specialister i dæk og bilservice ✓​​

Dækservice til personbiler og mindre varevogne

Dit dækcenter i Herning

Hos Herning Dæk og Udstødning tilbyder vi professionel dækservice for almindelige personbiler og mindre varevogne på vores autoværksted. Vores dækservice udføres af dygtige mekanikere, som har stor erfaring på området og ved, hvad de laver. Vi er lokalt anerkendt for vores brede viden og kompetencer, når det kommer til netop dæk, og vi har mange stamkunder fra Herning, Vildbjerg og omegn.

Vi hjælper dig med:

  • Afbalancering
  • Lapning
  • Dækmontering
  • Salg

Gennem vores samarbejdspartner, First Stop, forhandler vi dæk fra kendte mærker som, Michelin, Firestone og Dayton, som notorisk er blandt de bedste og mest anerkendte mærker inden for dæk.

Husk at vi også har et dækhotel i Herning.

Mange års erfaring med service af dæk

Siden 1992 har vi hjulpet kunder i Herning, Vildbjerg og omegn med professionel dækservice uanset mærke, model og årgang på deres bil. Vores faglærte og dygtige mekanikere står klar til at hjælpe dig med lige præcis den dækservice du har behov for, om det er udskiftning til nye sommer eller vinterdæk eller lapning af et hul.

Kontakt os og bestil en tid

Vil du have en faglært og kompetent mekaniker til at stå for din dækservice, kan du ringe til os bestille en tid. Vores højeste prioritering er høj kvalitet og god kundeservice. Ring allerede nu på telefon 97 21 65 66.

Ønsker du hellere at kontakte os skriftligt kan du sende os en mail på hduherning@hotmail.com eller sende os en besked via kontaktformularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Hvis du kan lide rigtig gode tilbud og konkurrencer med fede præmier, så følg Herning Dæk & Udstødning ApS på Facebook.​

★★★★★

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på Google

​Find os

Herning Dæk og Udstødning ApS

Teglvænget 69
7400 Herning

Kontakt os

​Telefon: 97 21 65 66 

E-mail: hduherning@hotmail.com

Åbningstider​

​Mandag - torsdag

​07:00 - 17:00

Fredag

​07:00 - 16:00